Afspraak maken bij Handtherapie Hilversum

Handtherapie Hilversum maakt deel uit van MoveWell. Bij MoveWell werken vele gespecialiseerde fysiotherapeuten. Wij kunnen veel informatie wijden aan alleen al de hand- en polsklachten dat hier een aparte pagina voor is gemaakt.

 

Wilt u meer informatie over MoveWell kijken dan ook op fysiotherapiemovewell.nl

 

Middels deze pagina kunt u online inboeken bij de handtherapeut of vind u andere contactmogelijkheden met onze praktijk.

Contact mogelijkheden

Telefonisch

Wilt u de afspraak telefonisch maken of heeft u andere vragen? Dan staan wij u dagelijks tussen 08:00 en 18:00 uur graag te woord. U kunt ons bereiken op 035 760 06 45.

Online

Het prettige van online boeken is het gemak. Het maakt niet uit hoe laat het is of welke dag, de agenda staat altijd voor u open.

Klik onderaan op eerste consult. U komt eerst in een algemeen fysiotherapie scherm met alle specialisaties. Vervolgens klikt u op hand of pols om in te boeken bij een hand- en polstherapeut.

Emailadres

Heeft u vragen of een opmerking? Stuur gerust een mail naar info@movewell.nl. Wij zullen daar zo spoedig mogelijk op reageren. Ook gemakkelijk; vul onderaan deze pagina het contactformulier in.

Deze specialisten staan voor u klaar

team movewell

Hand- en polstherapie

Hand- en polstherapeut

Contactformulier

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!  Openingstijden MoveWell

  Maandag 08:00 – 21:00
  Dinsdag 08:00 – 18:30
  Woensdag 08:00 – 18:30
  Donderdag 08:00 – 21:00
  Vrijdag 08:00 – 18:30
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten