Over MoveWell

MoveWell is gevestigd in het hart van Hilversum. Onze praktijk heeft fysiotherapie, handtherapie, kinderfysiotherapie, echografie, chiropractie en rugrevalidatie. De kracht van onze praktijk is onze verscheidenheid aan specialisten. Onze kennis en innovatieve oplossingen kunnen wij inzetten om u te helpen.

De naam MoveWell is voor ons logische naam van de praktijk. Goed bewegen is de sleutel tot herstel. Dit geldt uiteraard ook voor pols- en handklachten.

Handtherapie Hilversum maakt deel uit van MoveWell. Wij kunnen veel informatie wijden aan alleen al de handtherapie, daarom is hier een aparte website voor gemaakt.

Handtherapie Hilversum MoveWell

MoveWell heeft een specialistisch tak opgezet, die zich richt op het behandelen van (complexe) hand- en polsklachten. MoveWell heeft nauwe samenwerkingen met specialisten en verwijzers om deze klachten goed aan te pakken.Lees meer over handtherapie »

Fysiotherapie MoveWell

De fysiotherapie van MoveWell kan u helpen bij alle bewegingsgerelateerde klachten. Voor meer informatie over onze fysiotherapie afdeling kunt u ook kijken op onze andere website www.fysiotherapiemovewell.nl hierop staan ook onze andere specialisaties zoals bijvoorbeeld shockwave, echografie, sport- en kinderfysiotherapie.Lees meer over fysiotherapie »

Rugcentrum MoveWell

MoveWell heeft een specialistisch rugcentrum opgezet. Hiervan is onze rugrevalidatie uniek. aan die focust op de kleine kwetsbare spieren van de onderrug. Een goede spierfunctie is essentieel voor een gezonde rug! MoveWell biedt u een rugtraining aan specifiek voor uw rugklachten.Lees meer over ons rugcentrum »

Chiropractie MoveWell

Chiropractie kan de oplossing zijn voor rug- en nekklachten. Een chiropractor is wereldwijd een universitair geschoolde rug- en nekspecialist. De samenwerking tussen de fysiotherapeuten en oefentherapeuten bij MoveWell is uniek in Nederland.Lees meer over chiropractie »
#fysio #fysiotherapie #chiropractie #praktijk #Hilversum #movewell #movewellminute #behandeling #rugklachten #sportfysiotherapie #bekkenklachten #nekklachten

MijnOefening

Sten Hofstad heeft samen met een groot team aan developers de afgelopen jaren MijnOefening opgezet. www.mijnoefening.nl Via het online platform van MijnOefening kunnen oefeningen en adviezen eenvoudig naar de patiënten gestuurd worden. Fysiotherapeuten, oefentherapeuten en chiropractoren in Nederland en België maken hier gebruik van. MoveWell gebruikt uiteraard MijnOefening. Zodoende kunt u thuis uw oefeningen doen en uw progressie bijhouden via de computer of app.

Maak kennis met het team van MoveWell

Het team van MoveWell bestaat uit ervaren specialisten die als gedreven team u op weg helpen naar herstel. Graag stellen wij ons aan u voor.

MoveWell Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell Chiropractie Hilversum?