Op zoek naar een polstherapeut in Hilversum?

U kunt ook bij MoveWell terecht bij de polstherapeut!

Wanneer u klachten heeft aan de pols dan kunt u een afspraak maken bij de polstherapeut. Een polstherapeut is een gespecialiseerde fysiotherapeut. Een polstherapeut of handtherapeut ziet niets anders dan pols- en handklachten.

De behandeling van de fysiotherapeut zal afhankelijk zijn van uw polsklachten. Dit kan voor of na een operatie zijn. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Wat doet een polstherapeut?

De polstherapeut helpt u wanneer bewegen wordt bemoeilijkt door klachten aan de pols. Als u een blessure heeft, beperkingen in bewegen wordt ervaren of als u een aandoening heeft van de pols dan kunt u een afspraak maken bij de polstherapeut.

Behandeling voor en na een operatie

Een operatie is veelal niet nodig. De polstherapeut kan na een grondig onderzoek bepalen of uw klacht kan verbeteren zonder dat er een operatie noodzakelijk is.

Indien een operatie toch nodig is, dan kan de polstherapeut technieken toepassen, oefeningen en adviezen geven om de pols optimaal te laten herstellen.

Hoe wordt de kwaliteit van de hand- en polstherapeut gewaarborgd?

De handtherapeuten zijn gespecialiseerde fysiotherapeuten die zijn ingeschreven in het BIG-register en in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR). Dit betekend dat de therapeut aan alle kwaliteitseisen voldoet, die door de Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) zijn opgesteld.

Wie zijn onze polstherapie specialisten?

Victor Haasjes

Handtherapeut

polstherapeut in Hilversum

Benieuwd hoe een van onze polstherapeuten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. MoveWell, Feel Better!

Wilt u een afspraak maken bij Handtherapie Hilversum MoveWell?